Ten Hove keukens Badkamers Tegels in Elburg is dealer van Greenline keukens

Greenline keukens worden opgebouwd uit BioBoard, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verantwoorde grondstoffen. Voor de productie van Bioboard wordt gebruik gemaakt van snelgroeiend mais en andere eenjarige planten en is PEFC-Gecertificeerd. Naast een gewichtsbesparing van 30% wordt er maar liefst 37% hout bespaard ten opzichte van traditionele meubelplaat. Hierdoor sparen we onze bossen waarmee we een stap zetten naar een duurzame en groene toekomst.

De keuken van morgen

De Greenline keukens onderscheiden zich niet alleen in milieuvriendelijkheid, maar ook in kwaliteit en stabiliteit. De kast is voorzien van 19 mm dikke bodems en legplanken, heeft een 8 mm geschroefde en verzonken achterwand, welke samen met de doorlopende bodem zorgen voor een extra stabiele kast. Daarnaast word er gebruikt gemaakt van het gedegen Blumotion scharniersysteem.

Kom langs in onze showroom en ervaar het zelf!

Door de enorme keus aan kleuren, grepen  fronten en uitvoeringen is de Greenline keuken geheel naar eigen wens te personaliseren. Ook hier geld bij ten Hove: eerlijk advies en verrassend voordelig! Kom langs in onze showroom of maak een afspraak.

Contactformulier

 


Sunshower Siemens Grohe Sphinx Pelgrim Etna