Grohe Sensia Arena

Een schoon en fris gevoel met de Grohe Spalet

Met de Spalet introduceert GROHE een nieuwe productcategorie binnen haar ruime aanbod badkamer- en keukenoplossingen. Het is een toilet-innovatie. Dit toilet heeft een geïntegreerde bidetfunctie, ook wel een douche-wc genoemd. Zachter op de huid, rustgevender en hygiënischer dan vegen met papier. Laat de GROHE Spalet je schoon en fris voelen, iedere dag weer.Ontdek douche-wc Sensia Arena in onze showroom

Vorm en functie zijn perfect in harmonie, zodat je je onmiddellijk op je gemak voelt. Het design voor de nieuwe GROHE Sensia® Spalet is puur en eenvoudig, maar ook praktisch. Het toilet heeft een automatisch open- en sluitfunctie. Zuivere lijnen zorgen ervoor dat stof en vuilresten zich nergens kunnen ophopen en de nachtverlichting helpen u ook in het donker de weg te vinden. De  toonaangevende AquaCeramics technologie, bacterie-resistente HyperClean coating en zelfreinigende, anti-bacteriële sproeiarmen verzekeren u van 100% hygiëne. Er werd enorm veel aandacht besteed aan het design. Met het gestroomlijnde silhouet en de technologisch geavanceerde afwerking van de GROHE Spalet haalt u zuiver comfort in huis.

Bezoek onze showroom in Elburg


Meer weten over de Grohe Spalet?

Als Grohe Premium Partner zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toiletinnovaties. In onze showroom informeren we u graag over de mogelijkheden. Heeft u nu al een vraag? Dan kunt u deze ook gelijk aan ons stellen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

 


Sphinx Pelgrim Etna Sunshower Siemens Grohe