Showroom 2

Compleet aanbod in keukens, badkamers en tegels!

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is een kleinschalig bedrijf, waar persoonlijke aandacht voor de klant voorop staat. Het bedrijf onderscheidt zich door veel aandacht te schenken aan advies & ontwerp. Een eerlijk advies en verrassend voordelig, dat biedt Ten Hove.

Keukens en badkamers geheel naar uw wensen samengesteld

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels heeft alles in huis voor uw keuken én uw badkamer. In onze showroom vindt u meerdere keuken- en badkameropstellingen. Wij zijn dealer van verschillende topmerken en leverancier van zowel inbouwapparatuur als ook van vrijstaande keukenapparaten.

Bijpassende inbouwapparatuur en sanitair

Voor uw droomkeuken hebben wij functionele apparatuur van bijvoorbeeled Etna, Siemens of Pelgrim, waarbij comfort en gebruiksgemak van zelfsprekend belangrijk zijn. Voor uw badkamer hebben wij onder meer opstellingen van Sphinx (wij zijn TopDealer) en kranen en douches van Grohe.

De juiste tegels voor de finishing touch

Ook bijpassende tegels kunnen wij verzorgen en plaatsen. Voor elke badkamer en keuken, in elk gewenste afmeting en aansluitend bij alle verschillende stijlen hebben wij een ruim assortiment aan tegels. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Gladde tegels, sierlijke tegels, strakke tegels of juist robuuste natuurstenen tegels voor vloer en wand.

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is lid van inkooporganisatie HDS. Dat garandeert naast scherpe inkoopprijzen dat wij alle merken kunnen leveren.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer en wilt u vrijblijvend advies? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

 


Grohe Sunshower Sphinx Pelgrim Siemens Etna