Badkamer

Luxueuze en stijlvolle badkamers

De badkamer is dé plaats in huis waar u wilt kunnen ontspannen, maar moet tevens ook praktisch zijn ingericht voor alledaags gebruik. U bepaalt hoe uw badkamer eruit moet komen te zien, waarbij wij u graag voorzien van een gedegen advies. Dankzij onze ervaring weten wij hoe we uw badkamer optimaal kunnen inrichten. Gaat u bijvoorbeeld voor een heerlijk ruim bad om lekker in te ontspannen of kiest u voor een praktische inloopdouche met regendouche? Wij helpen u graag uw droombadkamer te realiseren waarbij we voor vrijwel elk budget een passende oplossing weten te vinden.


Een greep uit de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ten Hove Keukens Badkamers Tegels kan in vrijwel elke prijsklasse uw wensen realiseren:

Badkamer met hoekbad

€ 5.935,-

Complete badkamer met ruimtebesparend hoekbad, Villeroy en Boch randloos hangtoilet, badmeubel, mengkranen, glazen douchewand en alle onderdelen zoals getoond. Inclusief tegels, exclusief montage.


Badkamer met inloopdouche

€ 2.595,-

Complete badkamer met Grohe kranen en Geberit toiletcombinatie met randloos en ruimtewinnend wandcloset voor extra hygiëne en schoonmaakgemak, designradiator, badmeubel met krasbestendig keramisch wastafelblad, spiegel en verlichting. Inloopdouche met antikalkbehandeling en douchedrain. Tegels inbegrepen!


Badkamer

Uw badkamer geheel naar wens en smaak samengesteld

Net als bij de keukens is het mogelijk om een 3D-ontwerp van uw badkamer te laten maken. Samen met u wordt uw ideale badkamer samengesteld. Wij werken vervolgens het ontwerp voor u uit. Is voor de ideale opstelling een aanpassing benodigd zoals het verleggen van de afvoer of leidingen? Geen probleem. Ook bouwkundige aanpassingen kunnen wij voor u verzorgen!

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is Sphinx TopDealer

Wij zijn TopDealer van Sphinx. Dit betekent dat u in onze showroom een ruim aanbod complete opstellingen vindt waar u volop inspiratie kunt opdoen. U heeft tevens de garantie van een opstelling van topkwaliteit en profiteert ook nog eens van 12 maanden extra garantie! Ontdek de badkamer- en toiletopstellingen van Sphinx, Keramag Design en Koralle. Ervaar de vele mogelijkheden en sfeer zelf in onze ruime showroom! Uw badkamer de finishing touch geven kan met bijpassende tegels? In onze showroom kunt u verschillende soorten tegels bekijken in allerlei soorten, maten en allerhande kleuren.

Badkamer

Innovatieve kranen en douches van Grohe

Echt comfort begint met mooie kranen, een heerlijke douche of badkameraccessoires van Grohe. Het kwaliteitsmerk Grohe heeft de nieuwste snufjes en de modernste technieken in huis. Innovatieve kranen, voor een levenlang plezier. Hoogwaardige kwaliteit en tijdloos design. Laat u inspireren in onze showroom. Wilt u verder kijken dan alleen uw badkamer? U vindt in onze showroom ook prachtige keukens in allerlei opstellingen.

Zelf installeren of gebruik maken van onze montageservice

Wilt u zelf uw badkamer installeren? Geen probleem bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels. Liever toch uw badkamer laten monteren door onze specialisten? Ook dat is gewoon mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden voor levering en montage!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe badkamer en wilt u vrijblijvend advies? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

 


Pelgrim Etna Siemens Sphinx Sunshower Grohe