Keuken

Keukens in verschillende stijlen, kleuren en uitvoeringen

De keuken is de centrale plek in uw huis, het middelpunt van woonbeleving. Uw droomkeuken moet tegelijkertijd mooi, gebruiksvriendelijk en comfortabel zijn. Bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels begrijpen we dat. U vindt bij ons keukens in verschillende stijlen en uitvoeringen, voor elk wat wils én voor elk budget.


Een greep uit de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ten Hove Keukens Badkamers Tegels kan in vrijwel elke prijsklasse uw wensen realiseren:

Rechte keukenopstelling

€ 3.695,-

Deze strakke rechte keuken in mat kashmir is compleet voorzien van inbouwapparatuur.  Leverbaar in vele kleuren en combinaties. De opstelling is naar wens aan te passen. Met GRATIS een extra diep werkblad.


Hoekkeuken

€ 9.995,-

Stijlvolle hoekkeuken met trendy houtmotief. Inclusief Pelgrim inbouwapparatuur en Grohe keukenmengkraan. Prijs inclusief apparatuur, exclusief montage.


Landelijke keuken

€ 12.420,-

Deze keuken is uitgevoerd in landelijke stijl en heeft een prachtig granieten werkblad. Prijs is inclusief inbouwapparatuur, maar exclusief montage.


Eiland keuken

€ 15.846,-

Complete keuken met hoge wandkasten, extra groot fornuis, stijlvol kookeiland, handige binnenladen, LED-verlichting en Grohe keukenmengkraan. Prijs is inclusief inbouwapparatuur, exclusief montage.


Altijd een keuken die bij u past

Wilt u een landelijke keuken, greeploze designkeuken of liever een trendy keuken? Een keuken met nostalgische kenmerken of houdt u meer van design? Bij ons kunt u naar hartelust uw keuken samenstellen. Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is tevens dealer van Greenline keukens. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Om uw keuken geheel naar wens te ontwerpen beginnen we met een inventarisatie van al uw persoonlijke wensen en op basis daarvan gaan we met een 3D-ontwerp aan de slag. U heeft daarin de bepalende stem, u bepaalt hoe het ontwerp van uw droomkeuken eruit komt te zien. Het vinden van bijpassende tegels is bij ons trouwens geen probleem. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan tegels.

Uw droomkeuken geheel op maat gemaakt

Keuken

Een keukenontwerp blijft maatwerk. Iedereen heeft zijn of haar eigen persoonlijke wensen. Daar houden wij rekening mee in ons ontwerp. Wij vertellen u graag over alle mogelijke stijlen, we nemen u graag mee langs de verschillende uitvoeringen. Ook de juiste wand- of vloertegel kan net dat kleine beetje verschil maken. Dé nuance waarmee u het geheel afmaakt en waardoor uw ontwerp net even een tikkeltje anders is.

In een goed ontwerp moet alles kloppen. Daarbij kijken we niet alleen naar stijl of uitvoering, maar ook naar kleurstelling, lichtinval bij u in huis, gebruiksgemak van apparatuur en comfort. In nauw overleg zullen we komen tot het allerbeste resultaat, natuurlijk afhankelijk van het beschikbare budget. Vakmanschap, voor een eerlijke maar altijd betaalbare prijs! Wilt u verder kijken dan alleen uw keuken? Bij ons bent u op de juiste plek, ook als het gaat om de de realisatie van een nieuwe badkamer. Wij hebben badkamers in verschillende uitvoeringen.

Zelf installeren of gebruik maken van onze montageservice

Wilt u zelf uw keuken installeren? Geen probleem bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels. Liever toch uw keuken laten monteren door onze specialisten? Ook dat is gewoon mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden voor levering en montage!

Keuken


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u vrijblijvend keukenadvies? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contactformulier

 


Etna Sunshower Siemens Pelgrim Grohe Sphinx