Merken

Ten Hove heeft alle topmerken in huis voor uw keuken of badkamer

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is sterk in topmerken. Daarbij hoeft kwaliteit niet altijd te betekenen dat u duurder uit bent. Bij ons zit u namelijk niet vast aan één bepaald merk. Omdat wij lid zijn van inkooporganisatie HDS kunnen wij scherp inkopen en voordelig leveren. Het HDS-lidmaatschap garandeert dat bijna alle merken leverbaar zijn.

Inbouwapparatuur voor uw keuken

Keukenapparatuur hebben wij onder meer in huis van Etna, Pelgrim en Siemens. Drie topmerken, die technische perfectie combineren met gebruiksgemak en comfort. Drie merken bovendien die een ruime historie hebben. Dat biedt u zekerheid en garantie. Wanneer u vier of meer inbouwapparaten van Pelgrim combineert, profiteert u tevens van maar liefst 8 jaar garantie!

Kwaliteitsmerken voor uw badkamer

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is TopDealer van Sphinx. U vindt bij ons volledige badkamer- en toiletopstellingen van Sphinx, Keramag Design en Koralle. Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod en kunnen u alles vertellen over de pluspunten van de Sphinx-badkamerconcepten. De wastafelkranen en douches in onze showroom zijn onder meer van het merk Grohe, fabrikant voor zowel toepassing in badkamer en keuken.

Bezoek onze showroom en laat u verrassen door wat we voor u in huis hebben. Laat u inspireren door onze prachtige opstellingen, maar laat u vooral informeren over alle mogelijkheden. Want de basis van uw droomontwerp vormt uw eigen wensen.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer en wilt u vrijblijvend advies? Breng een bezoek aan onze showroom of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij helpen u graag.

Contactformulier


Etna Pelgrim Grohe Sunshower Sphinx Siemens