Grohe

Kies voor de kwaliteit van Grohe

De wastafelkranen en douches in onze showroom zijn onder meer van het merk Grohe, fabrikant voor zowel badkamer als keuken. Hoogwaardige kranen van oerdegelijke kwaliteit. Het maakt daarbij niet uit wat u zoekt: hoge kranen of sierlijke fonteinkranen, een regendouche of juist of een energiebesparende douchekop. Grohe heeft alles in huis.

Grohe Premium Partner

Grohe is een veelzijdige Duitse producent van keukenkranen, kokendwaterkranen, douchesystemen, douche-wc's, thermostaatkranen en badkameraccessoires. Als Grohe Premium Partner beschikken wij over professionele kennis, zowel technisch als adviserend. U weet dan ook zeker dat u de juiste informatie ontvangt en goed wordt geholpen wanneer er zich onverhoopt een probleem voordoet.

Volop Grohe in onze showroom

In onze showroom is het merk Grohe rijkelijk vertegenwoordigd. U vindt er verschillende douche-systemen, badkamerkranen en accessoires.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer en wilt u vrijblijvend advies over kranen en douches? Breng een bezoek aan onze showroom of stel hieronder uw vraag. Wij helpen u graag.

Contactformulier

 


Siemens Pelgrim Sphinx Grohe Etna Sunshower