Siemens

Gezond koken met Siemens apparaten

Siemens apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. Ontdek nu ook Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties.

Bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels kunt u naar hartenlust combineren. Wellicht kiest u voor een studioLine oven van Siemens en een koelvriescombinatie van Pelgrim. Het kan allemaal. Samen met u gaan we op zoek naar een ontwerp waarin uw wensen het best worden vervuld. U zit bij ons niet vast aan één merk of aan specifieke merken. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar, alles is leverbaar.

Een groot aantal huishoudelijke apparaten van Siemens is voorzien van iSensoric, een omvangrijk systeem van talloze sensoren en zeer intelligente software, die op een perfecte wijze met elkaar communiceren. Elke sensor heeft zijn specifieke kenmerken. Slimme oplossingen waarmee je nog meer efficiëntie en, bovenal, comfort in huis haalt. Met Siemens bent u verzekerd van technische perfectie!


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u vrijblijvend keukenadvies? Breng een bezoek aan onze showroom of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij helpen u graag.

Contactformulier


Siemens Sunshower Grohe Pelgrim Etna Sphinx