Sunshower

Sunshower haalt het goede van buiten naar binnen

Een dagelijkse lage dosis UV-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Met een juiste dosering  UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energiek en uw huid heeft een gezonde teint. Sunshower zorgt daarvoor. Door een combinatie van UV-licht met infraroodlicht kunt u zich heerlijk ontspannen, wordt pijn verlicht en stimuleert u de bloedsomloop. Douchen mét een gezonde dosis UV-licht!

Wat is de Sunshower precies?

De Sunshower is een module voor onder uw douche met een UV- en infraroodfunctie. De Sunshower maakt gebruik van lampen die een lage en verantwoorde hoeveelheid UV-licht afgeven. Het apparaat is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes, zodat u de module in kunt schakelen tijdens het douchen. De ingebouwde timer heeft een maximale bruinings-tijd van tien minuten. Een Sunshower is leverbaar in verschillen varianten, zodat er voor elke situatie een passende Sunshower-oplossing is.

Een veilige dosis UV-licht voor verdubbeling van vitamine D

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Onder invloed van UV-licht maakt het lichaam vitamine D aan. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Sunshower een positieve invloed heeft op de aanmaak hiervan. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij een goede weerstand en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft. Voldoende vitamine D reduceert de kans op het krijgen van kanker. Ook heeft vitamine D een positieve rol in de preventie van hart- en vaatziekten, verschillende auto-immuun ziekten, diabetes, overgewicht en depressies. Door dagelijks gebruik van de Sunshower, voornamelijk in de herfst- en wintermaanden, maakt de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze vitamine D aan. Gedurende het jaar heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon!


Benieuwd naar de Sunshower?

De Sunshower Combi is werkend te ervaren in onze showroom. Breng een bezoek aan onze showroom of stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij helpen u graag!

Contactformulier

 


Siemens Grohe Sphinx Sunshower Pelgrim Etna