Levering en montage van uw gloednieuwe keuken of badkamer

Nadat wij samen met u de keuken of badkamer van uw dromen hebben samengesteld kan het echte werk beginnen. Nog even en u kunt echt gaan genieten van uw keuken of badkamer! Nadat alles is besteld en kan worden uitgeleverd maken wij met u een afspraak voor de montage. Ten Hove Keukens Badkamers Tegels werkt samen met vaste ervaren monteurs die er zorg voor dragen dat alles nauwkeurig en met oog voor detail wordt afgewerkt.

Bouwkundige aanpassingen zijn voor ons geen probleem

Geen enkele ruimte is gelijk. En voor een optimale indeling van uw keuken of badkamer kan het soms wenselijk zijn een leiding te verleggen, de afvoer te verplaatsen of extra aansluitingen voor elektra te realiseren. Ten Hove Keukens Badkamers Tegels helpt u hier graag bij door dit voor u uit handen te nemen. Bouwkundige aanpassingen kunnen door ons tijdens de montage voor u uitgevoerd worden. Dankzij de ervaren specialisten waar wij mee samenwerken bent u verzekerd van het perfecte eindresultaat! En u hoeft zich geen zorgen te maken over het inschakelen van een aannemer. Wel zo prettig!

Liever zelf installeren?

Bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels is het geen probleem als u alleen de badkamer of keuken afneemt en de montage zelf verzorgt. Na het bestellen van de door u gewenste onderdelen en apparatuur maken wij een afspraak met u voor de levering. Vraag naar de mogelijkheden!


Grohe Sphinx Sunshower Siemens Etna Pelgrim