MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Design Badkamers

Van alle gemakken voorzien, comfortabel en met een oogstrelend design. Inspiratie door realisatie. Een design badkamer waar je elke ochtend met alle plezier vertoeft en waar je na een lange dag werken optimaal kunt ontspannen. De ideale plek om volledig tot rust te komen of om net de gewenste start voor de dag te krijgen. De badkamer is een belangrijke ruimte in huis. Een plek voor persoonlijke verzorging, ontspanning en hygiëne. Rust, reinheid en comfort als pijlers voor een luxe badkamer. Voor u alleen of voor het hele gezin; de badkamer wordt meerdere malen per dag gebruikt. Een badkamer moet daarom praktisch zijn, maar u wilt natuurlijk ook dat de ruimte er mooi uitziet. Dit maakt een badkamer ontwerpen of een badkamer inrichten moeilijker. Over diverse aspecten moeten keuzes worden gemaakt, zodat er een plek kan worden gerealiseerd waar u zich helemaal thuis voelt.

DESIGN COMFORT

Deze badkamer nodigt u uit om uw creativiteit te gebruiken. Alle meubels zijn verkrijgbaar in wit, platinagrijs, wit mat, lava mat, eiken naturel. Met de meubels kunt u eindeloos combineren. Denk bijvoorbeeld eens aan de verbinding van een hoge spiegelkast en een staande lage kast. Of het ruimtebesparende hoekfontein. Aan elk detail is gedacht aan uw comfort. Van de royale gedempte en zelfsluitende schuifladen tot het optionele nekkussen voor in bad.

De contouren zijn grafisch exact. Wastafels zijn verkrijgbaar met en zonder kraangaten. Maar ook met asymmetrische vormen. De bijzonderheid: een uitsparing in het keramiek, uitgerust met een decoratieve schaal. 

Timeless relaxation

Het bijzondere aan deze samenstelling is dat het alles in huis heeft om uw badkamer een tijdloze uitstraling te geven, zonder dat de praktische mogelijkheden verloren gaan. De combinatie van veel slimme details en doordachte opbergsystemen, die minimale ruimte innemen, biedt u de vrijheid om een badkamer te ontwerpen dat perfect is afgestemd op uw wensen en badrituelen. Een doordacht opbergsysteem dat minimale ruimte inneemt. Een eyecatcher met maximale elegantie in elke badkamer. Met verschillende wastafelonderkasten, hoge kasten, spiegelkasten en flexibele elementen zorgen de badmeubelen voor de benodigde bergruimte in iedere badkamer.

soft and pure

Ware luxe hoeft niet op te vallen. Deze eigenzinnige badkamer-serie wordt gekenmerkt door een krachtig en minimalistisch design. De vormen zijn robuust en toch licht. Het specifieke karakter blijkt uit de kleinste details.De meubels zijn tot in detail afgestemd op de keramische objecten. Het strakke design wordt niet onderbroken door handgrepen. Met het handige push-to-opensysteem opent u een kast met een lichte druk van uw hand. U kunt de lades voorzien van een handig opbergsysteem. Voor nog meer overzicht en gemak wordt de bovenste lade bij openen helder verlicht door een LED-lamp. 

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.