MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Etna maakt kwaliteit betaalbaar!

Hoe wil jij koken? Op die vraag geeft Etna al ruim 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon ooit in Breda met de befaamde Etna-ijzergieters. Van kachels en voederketels tot fornuizen en andere keukenapparatuur. De motor achter het succes van Etna is ongetwijfeld: Nederlands vakmanschap, functioneel design én een goede prijs. Etna maakt kwaliteit betaalbaar.

Kies je voor Etna, dan kies je voor decennialange ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-Hollands merk met één doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Elke dag opnieuw vertalen we de allerlaatste technieken naar nieuwe keukenapparaten die aan de strengste eisen voldoen op het gebied van design, vernieuwing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Zo maken we waar wat we beloven: keukenapparatuur van topkwaliteit.

De populariteit van koken en bakken, stomen, bbq en roken, maakt dat ontwerpers en fabrikanten continu bezig zijn met verbeteringen en innovaties. De keuken is bovendien dé centrale leefruimte in huis geworden en dat mag gezien worden. Daarom heeft Ena een aantal blikvangers die van elke keuken een prachtplek maken.

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.