MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Greeploze Keukens

We zien het steeds vaker: strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen. Dankzij de nieuwste technieken zoals de soft-motion en de tip-on zijn knoppen dan ook overbodig geworden. Een greeploze keuken geeft niet alleen een moderne en strakke uitstraling, het straalt ook rust en ruimtelijkheid uit. 

Is uw woning modern ingericht? Dan sluit een design keuken mooi aan bij de sfeer van uw huis: strak en stijlvol. Dankzij het gebruik van hoogglans materialen en strak ingebouwde keukenapparatuur oogt uw keuken nóg ruimtelijker!

Hoewel we de soft-motion en tip-on technieken voornamelijk in de moderne keuken terugzien, is in de greeploze keuken vrijwel alles mogelijk. Of u nu de voorkeur geeft aan hoogglans of mat, of aan een chic glazen of robuust composiet werkblad. Uw adviseur voorziet u graag van informatie en inspiratie op het gebied van kleurcombinaties, materialen en de keukenopstelling die het beste in uw keukenruimte past.

Handle-less Black-White

Een combinatie van zwarte- en witte kleuren creëren een sfeer waarin u balans zult ervaren tussen rust en ruimte. Hiermee wordt alles vertaald wat deze keuken te bieden heeft. Het kamermeubel is hierbij een extra verbindende factor welke deze eilandkeuken met de rest van uw woonhuis zal verbinden. De metaal gestructureerde uitstraling in combinatie met witte elementen vormen een sfeervolle en ruimtelijke keuken. Naast een eiland is deze keuken voorzien van een wandmeubel en een hoge kastenwand. Hiermee beschikt u over voldoende werk- en opbergruimte. Het eiland is voorzien van een designelement voor planten en / of keukengerei. De kastenwand is voorzien van een verticale staafgreep over de volledige hoogte van de kast. Overige kasten zijn voorzien van een push-to-open systeem. Welk favoriete gerecht ziet u zichzelf bereiden in deze keuken? Deze keuken kan naar wens aangepast worden in iedere gewenste opstelling en daardoor toegepast worden in elk interieur.

Handle-less Black

Heeft u de vormgeving van deze prachtige designkeuken bekeken? De mat zwarte kleur, de hoekopstelling waarin deze keuken is opgebouwd en het complete set aan keukenapparatuur wat prachtig is weggewerkt? Dankzij de hoge kasten in combinatie met een zwevend wandmeubel biedt deze keuken voldoende opbergruimte. Bent u familiair ingesteld? De bar biedt voldoende ruimte voor familie en vrienden om onder het genot van een heerlijk hapje en drankje de dag door te nemen. Diverse lifestyle elementen en sfeervolle led verlichting maken deze keuken helemaal compleet. De meegeleverde keukenkasten beschikken over extra veel opbergruimte. Ook zijn de fronten(deuren) super mat, voorzien van anti vingerprint en in hoge mate UV bestendig. Het werkblad heeft een hoge kras / slijtvastheid. Deze keuken biedt uitstekende mogelijkheden tot het aanpassen van de keukenopstelling. Ruikt u al de geur van uw favoriete gerecht?

Handle-less White

Wit geeft een gevoel van ontspanning, rust en ruimte. Deze compleet ingerichte eilandkeuken komt vanwege haar rustieke en ruimtelijke uitstraling in veel interieurs optimaal tot haar recht. Met  hoge kasten voorzien van lange staafgrepen, een eiland met ruime greeploze laden, het prachtig lifestyle element en de bijbehorende greeploze meubelwand met open laden heeft u de keuken in huis waar elke thuiskok van droomt.  De keuken is voorzien van ledverlichting en een compleet set aan keukenapparatuur. Ziet u zichzelf al kokkerellen in deze prachtige keuken, maar wenst u een andere opstelling? Ook dat is mogelijk bij ten Hove. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.