MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Klassieke Badkamers

De badkamer is een prima plek waar u uw liefde voor klassiek kan laten weerspiegelen, of u dit creëert door gebruik te maken van traditionele kleuren of van nostalgische ontwerpen, het resultaat is verbluffend. Wij denken graag met u mee dus kom snel een kijkje nemen in onze showroom.

De klassieke badkamers die wij u bieden variëren van chic tot juist heel eenvoudig, maar één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn allemaal tijdloos. De kracht van de schijnbare tegenstelling van luxe en eenvoud maakt deze badkamer misschien wel tot de badkamer waar u naar op zoek bent.

Basic classic

Sierlijke sterke lijnen zonder overbodige details. Een rustige uitstraling en een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Deze badkamerserie combineert badkamercomfort van hoge kwaliteit met de kracht van eenvoud. De vormgeving is helder en de serie omvat alles wat u van een badkamer wilt. Dankzij de diversiteit binnen deze badkamer-serie richt u uw badkamer in op uw eigen manier. Mooi sober, of juist heel uitgebreid. Een veelvoud aan maatvarianten zorgt ervoor u vrijwel altijd slaagt, hoe groot uw badkamer ook is.

Comfort shower

Deze badkamer vormt een vanzelfsprekende basis voor de inrichting van uw badkamer. De serie omvat alles wat u van een badkamer wilt. Van een wastafel tot een meubel of spiegelkast. Sierlijke sterke lijnen zonder overbodige details. Een rustige uitstraling en een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Deze badkamer-serie combineert badkamercomfort van hoge kwaliteit met de kracht van eenvoud.

Bathroom comfort

Deze badkamer biedt aangenaam veel ruimte en comfort voor kleine badkamers en gastentoiletten, met een uitgebreide keuze aan wastafelvarianten, meubels en lichtspiegels. De ruimtebesparende fonteinen en wastafels zijn verkrijgbaar in een breedte van 40, 50, 55, 60 en 65 cm. Elk hiervan kan worden gecombineerd met een aantrekkelijke onderkast met hoogglans front en een lichtspiegel. Hoe mooi en efficiënt: dat zelfs de kleinste ruimte kan worden ingericht, bewijst de hoekfontein van deze badkamer-serie met een zijlengte van 32 cm. Bij de 50 cm brede fontein is er in een symmetrische versie met aan beide zijden een aflegdeelte, en asymmetrisch, met een afleggedeelte links of rechts. Zo past het altijd.

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.