opbergen met weinig ruimte in de keuken

Niet iedereen woont in een huis met een grote keuken. Toch moet dat geen probleem zijn als het gaat om opbergruimte. Wij geven u wat tips over hoe u het beste dingen kunt opbergen in uw kleine keuken!

Hoge keuken

Als de oppervlakte van je keuken klein is, ga dan de hoogte in. Hierdoor benut je zoveel mogelijk ruimte en kun je veel opbergen in de hoge kastjes.

Twee keukenblokken

Indien de ruimte het toelaat, kies dan voor twee keukenblokken. Op deze manier heb je extra keukenkasten aan beide kanten, wat ervoor zorgt dat je meer spullen kunt opbergen.

Planken

Monteer planken aan de wand wanneer je weinig loopruimte hebt in je keuken. Hang ze boven je aanrechtblad, om de ruimte goed te benutten.

Keukentrolley

Indien er geen ruimte is voor extra kasten, maak dan gebruik van een keukentrolley. Dit is een los karretje die je in de keuken kunt plaatsen, waarop je extra spullen kunt plaatsen. Ook is het niet een definitieve plek, omdat je het altijd kunt verplaatsen.

Greeploos

Kies voor keukenfronten zonder handgrepen. Je slaat hiermee twee vliegen in één klap: de keuken ziet er strak en modern uit, en het scheelt ruimte. Daarnaast laat het de keuken optisch groter lijken. Dit is niet specifiek een tip om extra opbergruimte te creëren, maar het zorgt wel voor een groter uitziende keuken.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken, met greeploze fronten of een extra keukenblok? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vond je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.00

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.