Over ons

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels stelt zich graag aan u voor

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels in Elburg is gestart in 2015 en wordt met passie gerund door eigenaarsechtpaar Dennis en Elly ten Hove. Bijna vijftien jaar lang is Ten Hove al actief in de wereld van sanitair en keukens. In 2002 begon Dennis als verkoper in sanitair, vanaf 2005 kwamen daar de keukens bij. Als bedrijfsleider heeft hij meerdere nieuwe vestigingen opgestart. In 2015 verwezenlijkte hij zijn droom om een zaak onder eigen naam te runnen met een prachtige gloednieuwe showroom.

Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons voorop

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels wil uitblinken in persoonlijke aandacht voor de klant. Wij kunnen dat ook garanderen dankzij de kleinschaligheid van ons bedrijf. Tijd en aandacht voor het ontwerp en advies op maat is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Bij Ten Hove is de klant écht koning. Elke klant verdient persoonlijke aandacht tijdens het gehele proces van ontwerp tot montage.

Keukens en badkamers voor elk budget

Hoewel men vaak zegt dat het budget niet leidend moet zijn, kunnen wij ons goed voorstellen dat het voor u juist wel van belang is. Ten Hove Keukens Badkamers Tegels levert dan ook keukens en badkamers voor elk budget. Of u nu een luxe keuken of badkamer wilt met alles erop en eraan, of gewoon gaat voor degelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat er in iedere prijsklasse volop mogelijkheden voor u zijn. Juist de beste prijs/kwaliteit leveren is onze grootste uitdaging! Welke uitdaging heeft u voor ons?

Montage en bouwkundige aanpassingen

Met persoonlijke aandacht bedoelen wij ook het luisteren naar uw wensen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat uw keuken of badkamer helemaal naar wens is. Een vakkundige montage en eventuele bouwkundige aanpassingen valt hier ook onder. Zo kunnen wij voor u alles uit handen nemen. Het verleggen van leidingen? De afvoer verplaatsen? Extra stopcontacten? Geen probleem voor ons vaste team van specialisten. Breng snel een bezoek aan onze showroom met vele keuken- en badkameropstellingen. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u!

Het inspirerende magazine van Ten Hove Keuken

Download snel ons inspirerende magazine met prachtige keukens, klantverhalen, inspiratie en meer…