MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Ontdek het gebruiksgemak van Pelgrim

Pizza bakken voor iedereen; een fluitje van een cent met de nieuwe Mooi Samen ovens van Pelgrim. Met bakplaten die de grootste zijn op de markt en een XL-inhoud waardoor bakken op meerdere niveaus mogelijk is. Mooi, maar vooral makkelijk. Bekijk de lijn en ontdek welke oven het beste bij u past. Bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels vindt u mooie en functionele apparatuur van Pelgrim.

Pelgrim heeft een breed assortiment apparatuur: zowel inbouwapparaten als vrijstaande producten. Qua inbouwapparatuur kunt u bijvoorbeeld denken aan kookplaten, magnetrons, ovens, fornuizen, afzuigkappen, koel- en vrieskasten, vaatwassers en koffiemachines. In de categorie vrijstaande producten heeft Pelgrim daarnaast wasmachines en drogers.

Pelgrim is een 100 procent Nederlands merk. Gebruikers- en schoonmaakgemak worden bij Pelgrim gekoppeld aan technisch vernuft. In 2015 bestaat Pelgrim 95 jaar, een organisatie dus met een rijke historie. Steeds op zoek naar mogelijkheden om het thuis mooier en gemakkelijker te maken, dat is waar Pelgrim voor staat.

Bij de nieuwste Mooi Samen (oven)lijn gaan mooi en functioneel hand in hand. De lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Door het design van de apparaten creëert u een prachtig panorama effect in uw keuken.

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.