MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Sunshower heelt het goede van buiten naar binnen

Een dagelijkse lage dosis UV-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Met een juiste dosering UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energiek en uw huid heeft een gezonde teint. Sunshower zorgt daarvoor. Door een combinatie van UV-licht met infraroodlicht kunt u zich heerlijk ontspannen, wordt pijn verlicht en stimuleert u de bloedsomloop. Douchen mét een gezonde dosis UV-licht!

Wat is de Sunshower precies?
De Sunshower is een module voor onder uw douche met een UV- en infraroodfunctie. De Sunshower maakt gebruik van lampen die een lage en verantwoorde hoeveelheid UV-licht afgeven. Het apparaat is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes, zodat u de module in kunt schakelen tijdens het douchen. De ingebouwde timer heeft een maximale bruinings-tijd van tien minuten. Een Sunshower is leverbaar in verschillen varianten, zodat er voor elke situatie een passende Sunshower-oplossing is.

Een veilige dosis UV-licht voor verdubbeling van vitamine D

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Onder invloed van UV-licht maakt het lichaam vitamine D aan. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Sunshower een positieve invloed heeft op de aanmaak hiervan. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij een goede weerstand en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft. Voldoende vitamine D reduceert de kans op het krijgen van kanker. Ook heeft vitamine D een positieve rol in de preventie van hart- en vaatziekten, verschillende auto-immuun ziekten, diabetes, overgewicht en depressies. Door dagelijks gebruik van de Sunshower, voornamelijk in de herfst- en wintermaanden, maakt de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze vitamine D aan. Gedurende het jaar heeft u een gezond kleurtje en in de zomer kunt u beter tegen de zomerzon!

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.