MK01_Informa-MX-Daylight-Grey_Zerox-XT-VER-Nogero (Medium)
DE MOOISTE
KOOKEILANDEN
OP MAAT GEMAAKT
MK19_Home-MX-weiss (Custom)
KLASSIEK IN EEN MODERN JASJE
LANDELIJKE KEUKEN
MET AUTHENTIEKE GLASKASTEN
rp_mk1_city-grey-oak_01 (Medium)
STRAKKE UITSTRALING, GROTE
OPBERGRUIMTES
EEN HOUTEN KEUKEN MET KLASSE
previous arrow
next arrow

Schitterende tegels voor een perfect resultaat

Kiest u voor robuuste grote tegels, een strak design met zwart en wit of juist een warme landelijke uitstraling? Wij hebben alle tegels in huis, in elke stijl en in elke afmeting. Solide tegels van goede kwaliteit én tegen een betaalbare prijs vindt u bij Ten Hove Keukens Badkamers Tegels.

Om het geheel van uw droomontwerp af te maken is de juiste tegel essentieel. Wij hebben de kennis in huis voor het juiste advies. Want de keuze in tegels is ruim. Om niet te verdwalen in het grote tegelaanbod helpen wij u graag op weg! Wanneer kiest u bijvoorbeeld voor natuursteen, of waarom juist voor keramische tegels? Maar ook tegels van marmer, leisteen of graniet kunnen een prima keus zijn. 

Op het gebied van onderhoud en duurzaamheid heeft elke tegel zijn eigen eigenschappen. Toplagen van gekleurd glazuur geven aan een wand- of vloertegel een bepaalde kleur, glans of stijl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en kunnen u alles vertellen over de specifieke eigenschappen van de tegel van uw keus!

Tegelwerk voor wanden én vloeren

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tegel voor uw keuken of badkamer. Zo adviseren wij u graag over de eigenschappen van de verschillende soorten tegels. Zo is bijvoorbeeld niet elke tegel geschikt voor de badkamervloer. Hoogglans en gepolijste vloertegels? Of verliefd op wandtegels in mozaïek? Alles is mogelijk! Wij verzorgen al uw tegelwerk voor een perfect eindresultaat.

Ten Hove Keukens Badkamers Tegels helpt u graag met advies en ontwerp. Want persoonlijke aandacht voor onze klanten vinden wij belangrijk. Wij kunnen daarnaast ook de installatie voor u verzorgen. U heeft daarmee altijd de garantie van één aanspreekpunt, wij verzorgen uw keuken of badkamer van begin tot eind waarbij ook bouwkundige aanpassingen mogelijk zijn.

Houten Tegels

 

Korte details over de tegels

Leverbaar vanaf €5,99 m2

Strakke Tegels

 

Korte details over de tegels

Leverbaar vanaf €5,99 m2

Nostalgische Tegels

 

Korte details over de tegels

Leverbaar vanaf €5,99 m2

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.30

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.