Bij Ten Hove Keukens begrijpen we dat je een keuken wilt die lang meegaat, er goed uitziet én op een energiezuinige manier is geproduceerd; zonder al teveel extra kosten.

Voordelen van Greenline Keukens

 

Dit is het geval bij de keukenkasten van Greenline. De kasten en fronten van Greenline hebben een mooie uitstraling en zijn stevig gemaakt, waardoor ze lang meegaan. Maar het belangrijkste is dat het materiaal waar de kasten van zijn gemaakt, bestaat uit BioBoard. Dit is een duurzaam, groen en milieuvriendelijk alternatief voor de vaak standaard gebruikte spaanplaten. BioBoard bestaat uit 90% gerecycled hout. Door hier gebruik van te maken gaat er minder hout verloren, en kunnen bomen blijven staan. Dat zorgt ervoor dat de toekomstige generatie kan blijven genieten van onze prachtige natuur, en jij van je kwalitatief goede keuken!

Nog meer pluspunten

Maar er is meer. BioBoard voldoet aan de strengste emissienormen. Als het gaat om de emissie van formaldehyde (een chemisch gas) voldoet BioBoard aan de norm voor een gezond binnenklimaat; ze scoren hierop 4 sterren. Daarmee ligt Greenline ver onder de normen van CARB2 en E05.  

CARB2 normering

Gereduceerde VOC emissies

Milieuvriendelijk en energiezuinig geproduceerd

90% gerecycled materiaal

Geproduceerd in een CO2 neutrale productie omgeving

Normering voor gezond binnenklimaat

Plaatmateriaal met hoge stabiliteit

Nordic Swan Ecolabel

Unieke stijl

Naast het feit dat Greenline denkt aan het milieu, heeft het ook een unieke stijl! De collectie bestaat uit maar liefst 15 corpuskleuren. Daardoor is iedere Greenline keuken uniek. 

Enthousiast geworden, en wil je meer weten over Greenline Keukens? Plan gerust een afspraak in met een van onze experts, of neem contact met ons op!

Vond je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.00

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.