Wat voor aanrecht past bij u?

Het aanrecht of het werkblad is een groot onderdeel van je keuken, omdat het direct opvalt en een bepaalde uitstraling aan je keuken geeft. Ook is het belangrijk dat je een aanrechtblad kiest dat past binnen uw huishouden: moet het bijvoorbeeld vlek-, of krasbestendig zijn? In dit artikel benoemen wij een enkele soorten aanrechtbladen met hun eigenschappen!

Kunststof

Een kunststof aanrecht is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waardoor u het helemaal kunt aanpassen aan uw eigen stijl en wensen. Het is onderhoudsvriendelijk en niet poreus, zodat het schoonmaken van het aanrechtblad geen probleem is. Daarnaast is een kunststof werkblad vaak krasbestendig.

Natuursteen

Zoals we in een eerdere blog beschreven, zijn keukens met marmeren details erg populair dit jaar. U zou daarom kunnen kiezen voor een aanrechtblad van natuursteen. U kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld marmer, maar ook graniet. Aanrechtbladen van graniet zijn vatbaarder voor vlekken dan andere aanrechtbladen, maar ze zijn wel erg krasbestendig.

Wat voor aanrecht past bij u?

Keramiek

Keramieken aanrechtbladen zijn zowel hitte-, als kras-, én vlekbestendig. Dit is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, waarbij nog wel eens iets over het aanrecht valt. Ook kun je qua stijl alle kanten op, wat ervoor zorgt dat u een blad kunt kiezen dat volledig bij uw stijl past.

Hout

Een houten werkblad is eigenlijk altijd een goede keuze. Het geeft de keuken een warme uitstraling en zorgt voor karakter in uw huis. U kunt ervoor kiezen om het volledige werkblad van hout te laten maken, of slecht een klein deel. Wanneer je kiest voor een massief houten aanrechtblad, is het belangrijk om deze goed te onderhouden.

Aanrecht

Zit u te denken aan het laten plaatsen van een nieuwe keuken, en bent u geïnspireerd geraakt door dit artikel? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Vond je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp

Showroom

Westerlengte 18 A
8081 PZ Elburg

Telefoon (0525) 656 501
E-mail info@tenhove-elburg.nl

KvK: 63468611
BTW-nummer: NL858076445B01
Privacy Disclaimer

Openingstijden

Ma

Di t/m do

Vr

Za

Zo

Gesloten

09.30 – 17.00

09.30 – 20.00

09.30 – 16.00

Gesloten

Folder

Klik op de afbeelding om onze nieuwe folder te bekijken.